Самоубилият се вокал на Продиджи  е имал дългове за милиони.

...
Самоубилият се вокал на Продиджи  е имал дългове за милиони.
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Самоубилият се вокал на " Продиджи "  
е имал задължения за милиони. Кийт Флинт е натрупал дълг от 7.3 милиона английски лири поради данъчни удръжки и разнообразни заеми, заяви " Сън ".  Само дългът му към веригата пъбове " De Bohun Inns Limited " да вземем за пример се прави оценка на 0.5 милиона паунда. Няколко дни преди гибелта си музикантът пусна в продажба имение в Дънмоу, графство Есекс. Тялото на музиканта беше намерено на 4 март в къщата му в Дънмоу. Според почитателите повода за самоубийството е била меланхолия заради развода със брачната половинка му Маюми Кай. Експертите откриха кодеин, кокаин и алкохол в кръвта на изпълнителя.

 

Кристина Агилера 
ще означи 20-годишнината от издаването на дебютния си албум, като го преиздаде, оповестява Billboard. На 23 август певицата ще пусне цифрова версия на истинския запис, включваща още редки версии на песни и ремикси. Дебютния албум, носещ нейното име и нашумял с шлагера Genie in a Bottle, певицата записва на 18-годишна възраст. Той стана осем пъти платинен и донесе на Агилера първата премия " Грами ". Последният албум на певицата, наименуван Liberation, беше публикуван през юни 2018 година

 

Ерик Робъртс
ще става руснак. Холивудският артист и брат на Джулия Робъртс заяви това пред РИА Новости в Сочи, където дойде като почетен посетител на интернационален шампионат по бойно самбо. Самият той има черен колан по таекуондо и споделя за любовта си към бойните изкуства: " Много одобрявам бойните изкуства, бойците и по тази причина пристигнах в Русия, с цел да се насладя на тази прелестна вечер на боевете... Ако желая да получа второ поданство, а то ще бъде съветско! Нямам самообладание да получа съветско поданство ". Актьорът неведнъж е посещавал Русия и признава, че харесва страната. Сред звездите, към този момент придобили съветски паспорт, са американският артист и продуцент Стивън Сегал, южнокорейският скейтър Виктор Ан, американският боксьор Рой Джоунс-младши и френският артист Жерар Депардийо.

 

Антонио Бандерас 
за пръв път се появи обществено със своята млада другарка. 59-годишният Бандерас разгласява в Инстаграм фотография, на която с 20 години по-младата банкерка Никол Кимпъл се забавляват в Марбея. На церемония вечерта на " Starlite " двойката изглеждала доста щастлива, двамата се прегръщали и целували без срам. Бандерас беше женен за Мелани Грифит, само че тя го изостави през 2015 година и по-късно двамата се разведоха. Последната роля на холивудската звезда е във кино лентата на Педро Алмодовар " Болка и популярност ", която му донесе премията за най-хубав артист от Кан т.г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР